Hyvää Ystävänpäivää!

Happy Valentines day, siinä taitaa olla ensimmäinen muisto ystävänpäivästä, kun joskus kauan kauan sitten ala-asteella kortteja askarreltiin, siitä lähtien on tullut ystävänpäivää vietettyä jollain tapaa ja tuntuu, että sen merkitys kasvaa vuosi vuodelta, tähän ikään on jo ystäviä siirtynyt täältä maanpäältä pilven reunalle ja tällaisena päivänä nekin muistuvat mieleen. Ystävät ovat monesti niitä piileviä voimia, jotka tarpeen tullen astuvat esiin ja auttavat, osa on arjessa mukana lähes päivittäin, osan kanssa menee pitkiä aikoja, ettei näe, mutta aina ne ystävät on olemassa ja onhan tässä some aikakaudessa se hieno puoli, että ne lapsuuden ja nuoruuden ystävätkin ovat arjessa mukana, kun saadaan lukea toistemme päivityksiä, mitä sinulle kuuluu? Meidän kaupungissa oli taiteilija halunnut tuoda iloa vähän useammalle ja kaupunkia oli koristeltu sieltä täältä.
Jokirannasta löytyi mm. Rakkauwen puu, pussauspenkki yms koristeita. Kiva mauste talven keskelle ja hieman jotain erilaista arkeen ja kaikkien nähtäville. Pitää muistaa aina näissä juhlapäivissä, että kaikille ne ei välttämättä ole niitä kivoja päiviä, on liian paljon yksinäisyyttä, jota korona aika on vain lisännyt, kaikilla ei ole ystäviä, vaikka jokaisella pitäisi olla ystävä/ystäviä, tuntuu maailma joskus liian kylmältä paikalta, että kaikilla ei ole ystäviä, jollekkin se pienikin juttelu hetki voi olla merkityksellinen, kun vaihdat muutaman sanan, sen sijaan että tuijotat kengän kärkiä, niin voit tuottaa toiselle iloa päivään.
Vaikka tässä nyt elämäntapamuutosta tehdään ja painoa koitetaan pudottaa, niin elämä ei kaadu yhteen pullaan, tällaisena päivänä pitää osata nauttia ja niinpä mekin läheisten kanssa nautittiin kunnon laskiaispullat, nyt kun sattuu olemaan myäs laskiaissunnuntai, no mäen laskuun ei enään ole lähtijöitä, kun kuopuskin täyttää kohta 18-vuotta, niinpä kävin järvellä ulkoiluttaan lumikenkiä, parempi se on mennä jo tasaisempaa maastoa:)
Koitetaan kaikki olla ystäviä toisille,niin aurinko paistaa jokaiselle, auttaa ja tulla autetuksi, olla ystävällisiä, jos aina autettaisiin sitä heikoimmassa asemassa olevaa, niin kukaan ei tippuisi kelkasta, eikä kenenkään tarvitsisi olla yksin, sillä jokainen ansaitsee ystävän, tämä päivä muistuttaa meitä siitä ja loppujen lopuksi täällä on väliä vain ihmissuhteilla, sillä ei ihminen lopulta kaipaa muuta kuin ystäviä ja sitä, että ihmissuhteet on kaikkien kanssa kunnossa, siinä on meille kaikille hyvä tavoite. -Markku-

Kommentit