Hauskaa Vappua!

Johonkin on taas vuosi vierähtänyt, kun sehän on jälleen Vappu. Toinen Vappu jo poikkeusoloissa, vaikka ne julistettiinkin päättyneeksi, niin lähinnä on nyt joutunut lukemaan uutisia tilaisuuksien peruuntumisesta tai siirtämisestä syksyyn, kuten mm. Pyhäjoen motoristikirkko, johon aikoinaan on tullut itsekin osallistuttua. Vappu on suuri juhla nykyään lähinnä opiskelijoille ja harmittaa heidän puolesta, joilta jää nyt kokematta joitain juttuja, kun perinteisesti mm. teekkarit on ohjelmaa järjestänyt ja nyt sellaiseen ei lupaa ole. Meille työtä tekeville näitä Vappuja kyllä tulee, ihan kiihtyvään tahtiin :) Tässä kun on liikuntaa nyt ahkeraan harrastettu, niin miettii lähinnä, mitä tänään syötäisiin, että ei tärvelisi taas saavutettuja tuloksia, mutta kyllä minä sen verran perinteinen olen, että tietyt jutut vaan kuuluu tähän Vappuun ja niistä nyt aiotaan nauttia, vielä kun tytär lähtee taas pitkäksi aikaa ulkomaille, niin kyllä me nyt laitetaan suut makeaksi perinteiseenkin tyyliin :)
Sima ja munkit lienee yksi perinteisempiä Vapun herkkuja? Itse en alkanut valmistamaan, kun niitä nyt on myynnissä niin monessa paikkaa ja yleensä ostamalla tukee jotain yhdistystä, seuraa, koululuokkaa tms. ja kun ostaa valmiina, voi määräkin pysyä kohtuullisena, kun ei tarvitse ämpärillistä simaa, eikä 50 munkkia, toki hienoa, että jotkut tekee ne itse. Mitä sitten Vappuna voi tehdä? Säähän ei petä tänäkään vuonna, vaan hyvinkin kylmää on luvassa ja taivaalta tulee tavaraa vedestä lumeen. Itse mietin, että istutaan vaikka grillikotaan omalla porukalla, jos ei muuta ja grillataan vaikka vaahtokarkkeja, niitä minä en voi syödä liikaa, on ne niin sokerisia, että ei niitä montaa kyllä suuhunsa laita.
Toiveissa on kyllä päästä vähän ulkoileen ja käveleskeleen vaikkapa luontoon, toivotaan, että vähän paistaakin ja voi käydä vaikka muuttolintuja katseleen, ehkäpä sitä tulee autolla liikuttua jonkin verran eri paikoissa, ainakin mutka lentokentälle on tiedossa ja seikkailija luonne kun on, niin saattaa väliltäkin keksiä kyllä kaikenlaista :) Tämä Vappu siis vietetään ilman suurempia ohjelma numeroita, kovasti ne virtuaali tilaisuuksia mainostaa, no jokainen tavallaan, mutta jos ei muuta, niin Mikko Alatalon syntymäpäiväkonsertti tulee telkkarista :)
Joskus sitä on miettinyt, että tuleeko ihmisestä joskus niin aikuinen ja iso, että se ei enään jaksa olla nuorekas? No ei ainakaan vielä, aattelin jo, että ei enään vappukrääsää, mutta kaupassa se sitten iski, kun niitä näin ja tottakait piti ostaa ilmapallot ja serpentiinit, tänään laitetaan kotia vähän Vappua, olihan se lapsenakin niin hauskaa, että ollaan nyt hengessä mukana ja vietetään sellainen Vappu, kun se nyt on mahdollista :) Tämän myötä Markku toivottaa kaikille oikein Hyvää ja Hauskaa Vappua, vietetään kukin tavallamme, se on varmaa, että pihaa ei tarvitse haravoida tänä Vappuna :) Ensi viikolla sitten taas vähän syvällisempää asiaa, pysykää terveenä ja pukekaa paljon vaatetta. -Markku-

Kommentit