Kehonkoostumusta

Vuosi on vaihtunut, sen huomaa jo sähköpostiin tulevista mainoksistakin, se suorastaan täyttyy kehoituksista liittymään johonkin "elämäntaparemonttiin". No yhteen minäkin liityin, kun en enään muista sellaista uudenvuoden alkua, ettei olisi jonkinlainen laihdutus, elämäntaparemontti tai miten nyt vaan halutaan sanoa se, että painoa pitäisi saada vähän pois.
Kaupassa on alkanut viihtymään paremmin siellä hevi-osastolla, vaikka pitkin hampain joutuukin ohittamaan kinkkuja pursuavan pakastealtaan, vieläpä -50% laput päällä. Noo vajaa vuosi ja kait sitä sitten taas sen pienen palan kinkkua itselleen suo, mikäli ei käy sellaista ihmettä, että tänä vuonna onnistunkin, eikä possunpotka enään maistuisikaan vuoden päästä? Aiemmin ei siis ole täydellistä onnistumista tullut, koska taas se alkaa, muutenhan tässä paukuteltaisiin henkseleitä ja naurettaisiin näille remonteille. Noo niin kauan hyvä, kun aina jaksaa yrittää uutta ja joku vuosihan sitä huomaakin onnistuvansa, näin ainakin minä uskon.
Meillä miehillähän on paha tapa, että kaikkeen tarvitaan joku uusi laite, että homma onnistuisi. Vaikka näin tasa-arvon aikana pakko sanoa, että kyllä sitä useamman niin miehen, kuin naisenkin ranteessa on urheilukello. Jos joskus oli aika kultakellojen, niin nykyään riittää, että on uusinta uutta tekniikkaa ranteessa. Nykyään on ollut tapana uudenvuoden aattona käydä hakemassa "rakettirahoilla" jotain vähän pitempiaikaista ja jostain mainoksestahan sitten bongasin kehonkoostumusvaakan. Pitäähän ihmisen tietää, mistä se paino koostuu:) Tähän kuulin kyllä jo vuosia sitten ohjeen, että kun itseään tarttuu jenkkakahvojen kohdalta ja jos näppeihin jotain jää, niin silloin sitä todennäköisesti on hieman reilusti. Vaaka kertoo nyt rasvaprosentin ja ties mitä, näyttää toki sen painonkin. Eihän näihin liian vakavasti kannata suhtautua, mutta jospa suuntaa näyttäisi ja on jo nyt pitempiaikainen, kuin yksikään raketti olisi ollut:)
Nyt kun vaaka kertoo kehon sisällön ja urheilukello aktiivisuuden, sykkeen, unen yms. näyttää toki myös aikaa, niin johain pitäisi onnistua. Loppujen lopuksi olisi sama, vaikka laittaisi hevosenkengän takataskuun, söisi terveellisesti ja kävisi lenkillä, vaikutus kehossa sama, mutta tällaisia me ihmiset ollaan ja voisi kait huonompiakin sijoituksia tehdä. Pitää vaan muistaa, että liian orjallisesti ei ala näitä tuijottamaan.
Ai niin, sen lisäksi että on nyt kaiken maailman mittarit, pitää muistaa syödä oikein ja liikkuakkin:) Sunnuntain kunniaksi aamupalalle munakas, oliiviöljyssä paahdettua paprikaa ja vielä kirsikkatomaattia päälle. Taas siis yritetään, tosissaan, mutta ei liian vakavasti. Joulukuu kun meni sairasteassa koko kuukausi ja vieläkin tässä jälkitaudit rajoittaa, niin eihän sitä nyt niin mukavaa ihmistä, kuin itseä viihti enempää kiusata. Koitetaan tehdä tästä kohtuullisen mukavaa, leppoisaa ja sitä rataa, niin jospa vuoden päästä tuo ihmeellinen kapistus näyttäisi hieman pienempiä lukemia. Hyvää alkanutta vuotta jokaiselle! -Markku-

Kommentit